OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Provozovatele webu je:

Mgr. Nikola Pokorná se sídlem
Pod Třešněmi 1096/14
15400 Praha 5
IČ: 05885299
 
Ochranu vašich soukromých údajů beru vážně a všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Dělám vše proto, abych vámi svěřené údaje zabezpečila proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.
 
Na požádání jsem schopna odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu zaznamenávám. V případě navštívení mých stránek, zaznamenávám standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které mě navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenávám jen v případě, že mi je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na mém webu, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů či anket.
 
Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.
 
Vaše osobní údaje využívám k tomu, abych vás informovala o nabídkách či službách, které poskytuji, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete mě kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit. V případě emailové komunikace tak můžete učinit pomocí tlačítka „Odhlásit se“, které naleznete v patičce každého mého emailu.
 
Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na mých stránkách využívám ukládání souborů cookies v prohlížeči návštěvníků. Tento web používá cookies k tomu, abych mohla sledovat preference návštěvníků a podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na Váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili mé stránky. Identifikuje se pouze cookie na Vašem počítači.
Používání cookies můžete deaktivovat ve Vašem internetovém prohlížeči.
 
Není-li vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat na adrese nikola@terapievdrevence.cz

Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies. více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close